Inspiratie

Bijzondere toilet renovatie in Oude Wetering

Bij deze opdracht in Oude Wetering hadden we de eer om een toilet renovatie uit te voeren bij een zeer goed restaurant: Plantage 87. We renoveerden twee toiletgroepen tot een prachtig, warm resultaat.

Luxe toiletgroepen in een luxe restaurant

Bij deze grote toilet renovatie in Oude Wetering hebben we twee toiletgroepen van het sterrenrestaurant Plantage 87 gerenoveerd. Voor beide toiletgroepen geldt dat we de wanden (tot 1.20 meter) en de vloer hebben afgewerkt met een donkere tegel. Daarboven is de wand gestuct en geverfd met een mooie warme kleur. Dit zorgt voor een sfeervol effect.

Vanwege de beperkte ruimte is er gebruik gemaakt van drie Geberit Renova Compacts. Deze wc’s besparen maximaal ruimte in de krappe toiletruimte. Bij het herentoilet is er bovendien een urinoir geïnstalleerd. De toiletten zijn afgewerkt met zwarte accessoires. In het voorportaal hebben we een prachtig houten wasmeubel geïnstalleerd in combinatie met een mooie waskom. 

Dit complete toilet voelt luxe aan, net zoals het restaurant. Het was een bijzonder traject en het resultaat mag er zeker zijn! 

Gebruikte materialen

  • 3x Geberit Renova Compact wc
  • 1x urinoir
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen