Toilet renovatie: zo pakken we dat aan

Ben je de uitstraling van je huidige toiletruimte helemaal zat? Overweeg dan een toilet renovatie door Toilet Direct. In onze online configurator kun je jouw nieuwe toiletruimte geheel naar eigen wens samenstellen. We begeleiden je stap voor stap bij het ontwerpen van je toilet en laten je zien hoe we je toilet binnen 2 dagen renoveren.

Stel nu je toilet samen
Ontvang binnen 24 uur een prijsopgave!
Toilet renovatie
Stars en review

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9 / 5 sterren in Google.

Geberit logo

We zijn erkend Geberit installateur van Nederland.

500+ toilet renovaties

We hebben al meer dan 500 toiletten gerenoveerd.

Toilet renoveren

Waarom kiezen voor een toilet renovatie?

De toiletruimte wordt vaak over het hoofd gezien, maar het is een belangrijk deel van je huis. Een goed ontworpen toiletruimte kan een plek van rust en comfort zijn. Als je huidige toilet verouderd is, kan een renovatie een wereld van verschil maken.

Ben je toe aan een toiletruimte die gezien mag worden en waar je jarenlang plezier van hebt? Kies dan voor een toilet renovatie bij Toilet Direct. Binnen slechts 2 dagen slopen we je oude toilet en transformeren we het tot een gloednieuw exemplaar. Je hebt de volledige vrijheid om je toilet te ontwerpen in onze online configurator, vanaf je eigen bank. Kies uit verschillende kleuren, stijlen, tegels, verlichting, toiletpotten en accessoires. Zo creëer je een toiletruimte waar je trots op kunt zijn.

toilet helemaal of half betegelen

Toilet verbouwen: een makkelijk en snel proces

Traditioneel kost het renoveren van een toilet veel tijd en moeite, maar bij Toilet Direct pakken we het anders aan. We verrichten het tegel- en timmerwerk in onze fabriek, waardoor we binnen 2 dagen je hele toilet kunnen verbouwen.

In 3 stappen renoveren we jouw toilet:

01. Stel jouw toilet samen

In onze online configurator ontwerp je jouw toilet naar wens. Kies je stijl, indeling, afmetingen en accessoires, en vraag een offerte aan.

02. Afspraak bij jou thuis

We komen bij jou thuis met samples van de door jou gekozen materialen en accessoires, en meten alles in.

03. Renovatie van je toilet

Binnen 2 dagen renoveren we je complete toilet!

Toilet renoveren

Efficiënte toiletrenovaties: snelle resultaten zonder gedoe

Bij een traditionele toilet renovatie moeten verschillende vakmensen op verschillende dagen langskomen, waardoor de renovatie vaak een week duurt. Bij Toilet Direct verloopt de renovatie veel efficiënter. We komen slechts 1 dag langs om je oude toilet te slopen en te installeren. Het meeste werk wordt al in onze fabriek gedaan, waardoor we snel en zonder gedoe je toilet kunnen renoveren.

Nieuw toilet: stel online samen, stap voor stap

Creëer jouw perfecte toiletruimte met onze gebruiksvriendelijke online configurator. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je kiest uit een scala aan stijlen, tegels, wc-potten, drukplaten, fonteinsets en accessoires. Of je nu gaat voor een moderne uitstraling, een tijdloos design of iets compleet unieks, onze configurator biedt alle tools die je nodig hebt om jouw ideale toilet te ontwerpen.

Na het afronden van je ontwerp ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat de kosten van de toilet renovatie zullen zijn. Begin vandaag nog met het samenstellen van jouw droomtoilet en laat ons team van experts jouw visie werkelijkheid maken!

Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen over het renoveren van je toilet

Wat zijn de voordelen van een toiletrenovatie bij Toilet Direct?

Bij Toilet Direct streven we naar een snelle en efficiënte renovatie binnen 2 dagen. Onze aanpak is gestroomlijnd, met het meeste werk dat al in onze fabriek wordt gedaan. We gebruiken hoogwaardige materialen als erkend Geberit partner en bieden transparante communicatie en een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Hoe lang duurt een toilet renovatie gemiddeld?

Een toilet renovatie bij Toilet Direct duurt slechts 2 dagen. Op dag 1 slopen we je oude wc en bereiden we de plaatsing voor. Op dag 2 installeren we alles en werken we je nieuwe toilet tot in de puntjes af.

Duurt de toilet renovatie echt maar 2 dagen?

In 95% van de gevallen lukt het ons om de toilet renovatie binnen 2 werkdagen klaar te hebben. We streven ernaar om het afbreken van je oude toilet en de installatie van je nieuwe toilet ter plaatse te beperken tot 2 werkdagen. Heb je speciale wensen? Dan kan dat ervoor zorgen dat de werkzaamheden wat meer tijd in beslag nemen. Dat bespreken we natuurlijk altijd eerst met je.

Wat onderscheidt Toilet Direct van andere aanbieders van toiletrenovaties?

Bij Toilet Direct onderscheiden we ons door onze unieke combinatie van kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. We streven ernaar om jou een naadloze renovatie-ervaring te bieden door hoogwaardige materialen, vakmanschap en innovatieve prefab-technieken te combineren. Daarnaast zetten we in op transparantie en open communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten gedurende het hele renovatieproces.

Wat is het verschil tussen een basis toiletrenovatie en een all-in renovatie?

Een basis toiletrenovatie richt zich op essentiële aanpassingen, zoals het betegelen van vloeren en wanden tot 1.20 meter hoogte, en de installatie van een Geberit 280 toilet. Bij een all-in renovatie gaan we verder en voorzien we ook in de installatie van standaard accessoires en een fontein.

Zijn er specifieke voorbereidingen nodig voordat de renovatie begint?

Voordat we beginnen met de renovatie van je toilet, is het handig om enkele voorbereidingen te treffen om het proces soepel te laten verlopen. Zorg ervoor dat de toiletruimte leeg en vrij toegankelijk is voor onze vakmensen. Verwijder persoonlijke spullen, zoals handdoeken, zeepdispensers en toiletaccessoires. Als er waardevolle of breekbare items zijn, raden we aan deze buiten de renovatiezone te plaatsen om schade te voorkomen. Daarnaast is het handig om van tevoren eventuele huisdieren uit de buurt te houden en de elektriciteit en watervoorziening van het toilet af te sluiten.

Moeten wij de afgesproken dagen thuis zijn?

Nee hoor, dat hoeft niet. Wel is het fijn (en noodzakelijk) dat wij toegang krijgen tot het huis, zodat we gedurende de 2 dagen het toilet kunnen bereiken. Daarnaast willen we jullie vragen bereikbaar te zijn via FaceTime of videobellen. Het kan namelijk zijn dat we ter plekke iets moeten aanpassen. In dat geval is het fijn om eerst even te kunnen overleggen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een toiletrenovatie met Toilet Direct?

Het maken van een afspraak voor een toiletrenovatie met Toilet Direct is eenvoudig. Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, een afspraak in te plannen voor een consultatie bij jou thuis en je te begeleiden bij elke stap van het renovatieproces.

Wat moet ik doen als ik na de renovatie nog problemen ondervind?

Als je na de renovatie problemen ondervindt met je gerenoveerde toilet, staan we klaar om je te helpen. Neem gewoon contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk een oplossing voor je vinden. Ons team van ervaren vakmensen staat garant voor kwaliteitswerk, maar mocht er toch iets misgaan, dan zullen we er alles aan doen om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Je tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van een perfect gerenoveerd toilet zonder zorgen.

Hoe zit het met de nazorg en onderhoud van het gerenoveerde toilet?

Na de voltooiing van de renovatie zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd bent over het onderhoud van je gerenoveerde toilet. We geven advies over hoe je de nieuwe onderdelen en materialen het beste kunt schoonmaken en onderhouden om hun levensduur te verlengen. Daarnaast bieden we garantie op onze renovatiewerkzaamheden en materialen, zodat je gedurende een bepaalde periode kunt rekenen op onze ondersteuning en eventuele noodzakelijke reparaties of aanpassingen kunnen worden uitgevoerd.

Ik heb geen aparte toiletruimte, maar een toilet in mijn badkamer. Kan ik dan ook een toilet renovatie aanvragen?

Het liefst niet. Wij werken alleen met toiletten die zich in aparte ruimtes bevinden. Hier is onze configurator op gemaakt en hier zijn we gespecialiseerd in. Wel kun je altijd contact opnemen als je vragen hebt over de mogelijkheden.

Mogen we het bestaande toilet ook zelf slopen?

Het nadeel van zelf slopen, is dat er te veel of te weinig gesloopt kan worden. Hierdoor kan het zijn dat ons montageteam er meer werk van heeft. Dit resulteert uiteindelijk in een langer renovatieproces. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen! Daarnaast controleren wij voor het demonteren de doorstroming van het oude toilet. Als je zelf gaat slopen, vindt deze controle dus niet plaats en kunnen wij geen garantie geven op de juiste doorstroming van de afvoer. Kortom: als jij voor de koffie zorgt, zorgen wij voor de rest!

Ik heb zelf al tegels gekocht, kan ik m’n toilet dan laten renoveren?

Ja, dan halen wij de tegels op bij de inmeet afspraak. Heb je specifieke tegels in gedachte, dan kunnen wij die inkopen.

Hoe lang duurt wc betegelen?

Betegel je de wc zelf? Dan kan dit een tot zelfs twee weken in beslag nemen. Laat je de wc betegelen door Toilet Direct? Dan hebben we maar 2 dagen nodig om je oude tegels weg te halen en nieuwe tegels op de wanden en vloer te plaatsen.

Welke tegels voor betegelen wc?

Bij Toilet Direct kun je kiezen uit verschillende tegels voor het betegelen van de wc. Ga voor donkere tegels, lichte tegels of gekleurde tegels. Ook kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Maak het betegelen van de wc helemaal naar jouw smaak.

WC helemaal betegelen of half?

Of je jouw wc tot het plafond wil betegelen of tot de helft, hangt af van wat jouw wensen zijn. Tot het plafond betegelen heeft als voordelen dat het rustiger oogt en makkelijker schoon te maken is. Half betegelen (exclusief stucen) is voordeliger en biedt meer creativiteit.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact