Toilet inspiratie: doe hier ideeën op voor jouw nieuwe toilet.

Inspiratie nodig voor jouw nieuwe toilet? Wij helpen je om van jouw wc een functionele én stijlvolle ruimte te creëren! Op deze inspiratie pagina ontdek je trends, kleuren en materialen om je toilet om te toveren tot een fijne plek die past bij jouw stijl.

Hangtoilet

Ga je voor licht of donker? Laat je inspireren door onze projecten.

Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen over onze toilet renovaties

Waar doe ik inspiratie op voor een nieuw toilet?

Inspiratie voor een nieuw toilet kun je opdoen bij Toilet Direct. Op onze inspiratie pagina vind je voorbeelden van ons werk. En in onze configurator kun je helemaal zelf jouw toiletruimte samenstellen. 

Hoe maak ik een wc gezellig?

Een wc kun je op verschillende manieren gezellig maken. Ga voor een leuke tegel kleur, een mooi patroontje, een warme kleur op de muur of voeg accessoires toe, zoals manden, fotolijsten en plantjes. Stel jouw eigen toilet samen bij Toilet Direct.

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van toilet inspiratie?

De nieuwste trends vind je bij Toilet Direct! Denk aan minimalistisch design met strakke lijnen, natuurlijke materialen zoals hout en steen, mat zwarte accessoires, slimme toiletten met geavanceerde technologie, en speelse patronen of tegels voor een unieke touch. Stel jouw eigen toilet samen.

Wat is de beste toilet inspiratie voor een klein toilet?

Voor een klein toilet is minimalistisch design ideaal. Gebruik lichte kleuren en goede verlichting om de ruimte groter te laten lijken. Kies voor een zwevende wastafel en toilet om de vloer vrij te houden. Slimme opbergruimtes, zoals een niche, maximaliseren de ruimte.

Wat zijn tips voor budgetvriendelijke toilet inspiratie?

Wil je je toilet opknappen zonder al te veel uit te geven? Dan is onze basis toilet renovatie een uitstekende optie. Met een basisrenovatie vernieuwen we de vloer, wanden (tot 1.20 meter) en installeren we een nieuw basis toilet. De kosten voor deze renovatie bedragen € 3.250.

Waar vind ik toilet inspiratie voor een industriële stijl?

Wil jij een industriële toiletruimte? In onze configurator kun je diverse soorten stijlen selecteren, zodat jouw nieuwe toiletruimte altijd aansluit op jouw interieurstijl. Kies voor ‘Industrieel Basis Grijs’ om direct een industriële toiletruimte in de basis te hebben. Verander naar wens.

Waar vind ik toilet inspiratie voor een landelijke stijl?

Wil jij een landelijke toiletruimte? In onze configurator kun je diverse soorten stijlen selecteren, zodat jouw nieuwe toiletruimte altijd aansluit op jouw interieurstijl. Kies voor ‘Landelijk Luxe’ om direct een landelijke toiletruimte in de basis te hebben. Verander naar wens.

Waar vind ik toilet inspiratie voor een moderne stijl?

Wil jij een moderne toiletruimte? In onze configurator kun je diverse soorten stijlen selecteren, zodat jouw nieuwe toiletruimte altijd aansluit op jouw interieurstijl. Kies voor ‘Modern Basis Zand’ of ‘Modern Luxe’ om direct een moderne toiletruimte in de basis te hebben. Verander naar wens.

Waar vind ik toilet inspiratie voor een Scandinavische stijl?

Wil jij een Scandinavische toiletruimte? In onze configurator kun je diverse soorten stijlen selecteren, zodat jouw nieuwe toiletruimte altijd aansluit op jouw interieurstijl. Kies voor ‘Scandinavisch’ om direct een Scandinavische toiletruimte in de basis te hebben. Verander naar wens.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact

Doe toilet inspiratie op bij Toilet Direct. Stel jouw toilet in een paar minuten samen.

Ga je jouw toiletruimte renoveren? Dan kan het soms behoorlijk lastig zijn om de juiste keuzes te maken, omdat er zoveel keuzes zijn. Gelukkig kun je op Toilet Direct al wat inspiratie vinden voor jouw nieuwe toilet. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze eerdere projecten. Ook vind je genoeg inspiratie in onze blogberichten. Zo leggen we je alles uit over de voordelen van een zwart toilet en geven we je 7 tips om een kleine wc ruimte in te richten. Of laat je inspireren door onze fonteinen in het toilet en ons ruime aanbod van drukplaten.

Zelfs in onze online configurator helpen we je nog een handje. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben we alvast wat stijlen voor je geselecteerd. Ga bijvoorbeeld voor een moderne toiletstijl, een industriële toiletstijl of een landelijke toiletstijl. In de volgende stappen kun je jouw ontwerp helemaal eigen maken: kies jouw favoriete toilet tegels, decoratie in de vorm van accessoires of voeg zelf wat kleur toe door de helft van de muur te schilderen. Wat je ook wilt: bij Toilet Direct vind je de juiste inspiratie voor jouw nieuwe toilet.