Vervang jouw toilet door een douche wc. Dit is waarom.

Een douche wc reinigt je intieme zones na een toiletbezoek met warm water. Je hebt geen wc-papier meer nodig. Ontdek de voordelen van een wc douche en stel je eigen samen.

Ontdek de douche wc
Douche wc

Ontdek een wc douche. Het biedt veel voordelen.

Een douche wc is een combinatie van een toilet en een bidet. Toilet Direct heeft alle Geberit AquaClean douche wc’s in het assortiment: Mera Comfort, Mera Classic, Sela, Tuma Comfort en Alba. Deze douche wc’s bieden veel voordelen. Ontdek de grootste voordelen hieronder, binnen 2 minuten.

Geen nare geurtjes meer

Wist je dat een douche wc een geurafzuiging heeft? Dit zorgt ervoor dat nare geurtjes geen kans krijgen. De douche wc en de toiletruimte blijven zo fris ruiken. De geurafzuiging start automatisch wanneer je gaat zitten. De douche wc Sela van Geberit kan voor deze functie gecombineerd worden met de Geberit DuoFresh.

WhirlSpray douchetechnologie

Alle Geberit douche wc’s hebben een WhirlSpray douchetechnologie: een pulserende en oscillerende (roterende) douchestraal die door lucht verfijnd wordt. De douchestraal is verrijkt met duizenden luchtbellen. Het resultaat is een heerlijk zachte straal, een optimale reiniging en laag waterverbruik.

Warmteluchtföhn

Nadat je onderlichaam met water is gereinigd, is het ook fijn als het weer gedroogd wordt. Gelukkig biedt de warmteluchtföhn op de Mera en Tuma douche wc’s hiervoor de perfecte oplossing. De föhn biedt een zachte en comfortabele droging met vijf instelbare temperatuurniveaus.

Verwarmde wc-zitting

Met een Geberit douche wc hoef je nooit meer op een koude wc-bril te zitten. De wc-zittingen van de Mera en Tuma douche wc’s zijn namelijk uitgerust met een geïntegreerde verwarming. De wc-bril wordt nog fijner door de ergonomische zitting en de hoogwaardige duroplast.

Ladydouche speciaal voor de dames

De ladydouche heeft een heerlijk zachte douchestraal die de intieme zone van vrouwen beschermt en reinigt. De aparte ladydouche zit in de douchearm van de wc douches geïntegreerd. Deze is hierdoor altijd beschermd, ook als het niet wordt gebruikt.

TurboFlush spoeltechnologie

De Geberit Mera en Sela douche wc’s hebben een TurboFlush spoeltechnologie. Dit zorgt voor een grondige spoeling van het toilet. De TurboFlush is ook erg stil, waardoor je de wc op elk moment zonder storende geluiden kunt doorspoelen, zelfs 's nachts. Door de grondige spoeling is zelfs het gebruik van een wc-borstel veelal niet nodig.

Bedien functies met de afstandsbediening of app

De Geberit douche wc’s van Toilet Direct komen met een afstandsbediening, een wandbedieningspaneel of de Geberit Home app. Hiermee kun je de positie van de douchearm, de positie en de intensiteit van de douchestraal en de watertemperatuur instellen. Met een druk op de knop kun je alle instellingen oproepen. Maak van jouw toiletbezoek een kort me-time moment.

Het donker de baas met oriëntatielicht

We kennen het allemaal: in het donker naar de wc moeten. Super vervelend. Nou ja, met een normaal toilet in ieder geval. De douche wc’s Mera en Sela van Geberit hebben namelijk ingebouwde led-verlichting voor oriëntatie. Het licht heeft zeven kleuren en vijf helderheidsniveaus.

SoftClose functie

Alle douche wc’s van Geberit hebben een SoftClose functie. Dit betekent dat de wc-bril en wc-deksel rustig naar beneden gaan als je deze loslaat. Laat je per ongeluk de wc-bril of deksel vallen, dan heb je geen last meer van een harde knal. Dat is prettig voor jou en je huisgenoten.

Makkelijk ontkalkingsprogramma

De wc douches hebben een makkelijk ontkalkingsprogramma. De wc geeft zelf aan wanneer hij moet worden ontkalkt door middel van een blauw-rood led lampje. Giet het ontkalkingsmiddel in de daarvoor bestemde opening en start het ontkalkingsprogramma. In de app kun je stap voor stap zien hoe je de wc douche moet ontkalken.

Energiebespaarmodus

Op alle Geberit douche wc’s zit een energiebespaarmodus. Een bijzonder voordeel van deze functie is dat ze in ruststand vrijwel geen elektriciteit verbruiken. Wel zo fijn voor je portemonnee.

Sensor die functies automatisch start

Alsof alle bovenstaande voordelen nog niet genoeg zijn, heeft de wc douche ook nog eens een naderingssensor. Functies zoals het oriëntatie­licht en de wc-deksel worden automatisch gestart als er iemand de douche wc nadert.

Toilet Direct is erkend Geberit AquaClean specialist.

Wij zijn erkend Geberit installateur van Nederland. Dit betekent dat je bij ons altijd terecht kunt voor de enige echte Geberit producten. Van een Geberit AquaClean douche wc tot Geberit accessoires: wij leveren het. Bij ons krijg je niets minder dan puur vakwerk. Altijd en overal.

Een bidet wc wordt steeds populairder. En wel hierom.

Een bidet is in Azië, Amerika en Zuid-Europa erg populair. Dit komt doordat gebruik van alleen toiletpapier of vochtige doekjes niet voldoende is om bacteriën in de intieme zones te verwijderen. Water doet dit wel. Sinds de laatste jaren is de bidet wc in Nederland steeds bekender geworden. Dit heeft vier redenen.

Hygiënisch

De grootste reden voor het nemen van een bidet wc, is dat het hygiënisch is. Het reinigen van de intieme zones met schoon water zorgt ervoor dat bacteriën verdwijnen. Daarnaast reinigt de Geberit douche wc zichzelf grondig door de TurboFlush-spoeltechnologie en zit de douchearm in het keramiek geïntegreerd.

Meer comfort

De Geberit douche wc die bij Toilet Direct te bestellen is, heeft een warme waterstraal met meerdere standen. Dit maakt een toiletbezoek toch een stuk comfortabeler. Ook kun je alles zelf naar wens instellen met de afstandsbediening en hebben de douche wc bril en wc deksel een SoftClose functie. En: op de Mera en Tuma zit een verwarmde wc-zitting. Wel zo prettig!

Makkelijk schoon te maken

De douche wc’s van Geberit zijn erg makkelijk schoon te maken. Dit komt doordat hoeken en spoelranden volledig ontbreken. Ook kun je de douche wc bril en/of de wc deksel makkelijk verwijderen door de Quick Release functie. Hierdoor kun je de onderdelen eenvoudig reinigen.

Ook geschikt voor kleine ruimtes

Veel Nederlandse huishoudens hebben niet zo’n grote toiletruimte. Gelukkig is een wc douche ook geschikt voor kleine ruimtes. Dit komt door de compacte technologie en de slanke, eenvoudige en elegante uitstraling van de Geberit douche wc’s.

Douche wc spoelarm

Laat je toilet door ons renoveren. Het proces bestaat uit 3 stappen.

Wil je een douche wc, maar wil je de rest van je toilet ook graag aanpakken? Dat kan bij Toilet Direct. En dat in maar 3 simpele stappen.

Je stelt jouw toilet online samen

Als eerste stel je jouw toilet samen. Dit doe je in onze online configurator. Kies de stijl die bij je past, stel je hele toiletruimte samen en plan daarna een afspraak met ons in.

We komen bij je langs

Vervolgens komen wij bij je langs met samples van het door jouw gekozen sanitair. Je kunt eventueel nog de laatste dingen aanpassen. Daarna meten we alles in.

We renoveren je toilet in 2 dagen

Zijn het hele ontwerp en de offerte akkoord? Dan renoveren we jouw toilet binnen 2 dagen. We slopen je oude toilet en installeren je nieuwe toilet. We werken alles netjes af. Uiteraard ruimen we ook op en maken we alles schoon. Je toilet is nu klaar voor gebruik.

Wc renoveren stappenplan

Stel jouw wc samen. Online, vanaf je eigen bank.

In onze online configurator kun je jouw toilet direct samenstellen. Gewoon vanaf je eigen bank. In maximaal 2 dagen installeren we jouw nieuwe toilet bij jou thuis.

Kies de stijl die bij je past

Kies als eerste uit verschillende stijlen. Wil je modern, industrieel, Scandinavisch of toch iets anders? De keuze ligt helemaal bij jou.

Stel je toilet samen

Stel na de stijlkeuze jouw complete toiletruimte samen. Denk hierbij aan tegelhoogte, tegelkeuze en accessoires. Wil je een douche wc? Kies dan bij stap 3 voor de ‘Douche wc Geberit AquaClean Sela’. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Plan eenvoudig een afspraak

Plan direct een afspraak met ons in. Wij komen bij jou thuis langs om jouw toilet ontwerp definitief te maken.

Toilet zelf samenstellen

Interesse in een Geberit AquaClean douche wc? Ontdek de modellen.

Er zijn vier soorten Geberit AquaClean douche wc's: de Mera, Sela, Tuma en Alba. Alle modellen hebben hun eigen opties en voordelen.

Geberit AquaClean Mera

De Geberit AquaClean Mera is het topmodel onder de Geberit douche wc's. Deze douche wc mist geen enkele functie en is de best verkochte douche wc in Europa. Houd je van enorme luxe, dan is dit de douche wc voor jou. De Mera bestaat uit de classic-versie en de comfort-versie. De comfort-versie heeft meer opties.

Geberit AquaClean Sela

De Geberit AquaClean Sela is er voor de echte designliefhebbers. Deze douche wc is elegant, hoogwaardig en voorzien van diverse comfortfuncties.

Geberit AquaClean Tuma Comfort

De Geberit AquaClean Tuma Comfort is een compacte allround douche wc met de belangrijkste functies. Deze douche wc is geschikt voor de prijsbewusten onder ons.

Geberit AquaClean Alba

De nieuwste Geberit AquaClean Alba is het instapmodel onder de douchewc's. Het heeft een aantrekkelijk design en kost slechts een beetje meer dan een standaard toilet.

Geberit Douche wc
WhirlSpray douchetechnologie
Wandcloset zonder spoelrand met TurboFlush
Rimfree wandcloset
Afstandsbediening
Bediening via Geberit Home app
1 programmeerbaar gebruikersprofiel (alleen via app)
4 programmeerbare gebruikersprofielen
Oriëntatielicht
5 instelbare waterstraalsterktes
Instelbare stand douchearm (alleen via app)
Instelbare stand douchearm
Instelbare watertemperatuur (alleen via app)
Instelbare watertemperatuur
Oscillerende douche
Oscillerende douche (alleen via app)
Ladydouche
Verwarmde wc-zitting
Warmteluchtföhn
Geurzuivering
Geurzuivering via DuoFresh module
Automatische bediening wc-deksel
SoftClose (zitting en deksel)
QuickRelease-functie (alleen deksel)
QuickRelease-functie (deksel en zitting)
Gebruikersdetectie
Ontkalkingsfunctie
Energiebespaarmodus
Geberit AquaClean Mera Comfort
AquaClean Mera
Geberit AquaClean Mera Classic
AquaClean Mera
Geberit AquaClean Sela
AquaClean Sela
Geberit AquaClean Tuma Comfort
AquaClean Tuma
Geberit AquaClean Alba douche wc
AquaClean Alba
comfort
classic
 
comfort
 
WhirlSpray douchetechnologie
Wandcloset zonder spoelrand met TurboFlush
Rimfree wandcloset
Afstandsbediening
Bediening via Geberit Home app
1 programmeerbaar gebruikersprofiel (alleen via app)
4 programmeerbare gebruikersprofielen
Oriëntatielicht
5 instelbare waterstraalsterktes
Instelbare stand douchearm (alleen via app)
Instelbare stand douchearm
Instelbare watertemperatuur (alleen via app)
Instelbare watertemperatuur
Oscillerende douche
Oscillerende douche (alleen via app)
Ladydouche
Verwarmde wc-zitting
Warmteluchtföhn
Geurzuivering
Geurzuivering via DuoFresh module
Automatische bediening wc-deksel
SoftClose (zitting en deksel)
QuickRelease-functie (alleen deksel)
QuickRelease-functie (deksel en zitting)
Gebruikersdetectie
Ontkalkingsfunctie
Energiebespaarmodus
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen over een douche wc

Wat is een douche wc?

Een douche wc is een combinatie van een toilet en bidet. Een wc douche reinigt het onderlichaam met water na een toiletbezoek. Het water dat uit het douche toilet komt is lichaamswarm en geeft een zachte reiniging, waardoor het een heerlijk fris gevoel geeft.

Hoe werkt een douche wc?

Voor en na het gebruik wordt de douchekop met water gespoeld. Met één druk op de knop komt de douchearm tevoorschijn die je onderkant reinigt. De intensiteit en positie van de douchestraal en de watertemperatuur stel je naar wensen in. Na gebruik worden de douchearm- en kop gereinigd met water.

Is een douche wc handig?

Een douche wc is erg handig in gebruik. Met één druk op de knop bedien je de intensiteit en positie van de douchestraal en de watertemperatuur. Daarnaast hoef je geen wc papier en reinigingsdoekjes meer te gebruiken. Je zit en de toilet douche doet de rest.

Hoeveel water verbruikt een douche wc?

Een douche wc van Geberit heeft een laag waterverbruik. In de standby-modus (energiespaarmodus) ligt het energieverbruik van de Geberit douche wc bij maximaal 0,5 Watt. Het extra waterverbruik bedraagt 0,5 liter per douchebeurt voor een doucheduur van 50 seconden.

Kan ik een douche wc zelf installeren?

Je kan een douche wc zelf installeren. Houd rekening met het inbouwreservoir, de aansluiting in de nabijheid van je wc op het elektriciteitsnet van je woning en de wandcontactdoos. Je kunt ook een afspraak maken bij Toilet Direct om je douche wc te installeren.

Moet ik toiletpapier gebruiken als ik een wc douche gebruik?

Je hoeft geen toiletpapier te gebruiken als je een wc douche gebruikt. De wc douche heeft een waterstraal die je intieme zones schoon en droog maken. Bacteriën worden zelfs beter verwijderd dan toiletpapier dat kan.

Is een douche wc hygiënisch?

Een Geberit douche wc is hygiënisch doordat het reinigen met schoon water bacteriën laat verdwijnen. Ook is een toilet douche spoelrand vrij. De douchearm is in het keramiek geïntegreerd, zodat het hygiënisch wordt beschermd. De wc-zitting en deksel kunnen makkelijk worden verwijderd ter reiniging.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact