Inspiratie

Luxe toilet renovatie in Zaandam

Bij mevrouw Rozemeijer in Zaandam hebben we een oud toilet omgetoverd tot een luxe, nieuw toilet. De nis en de fonteinkast zijn prachtige details die het toilet helemaal afmaken. Van deze luxe toilet renovatie kan onze klant lang genieten!

Toilet renovatie met prachtige details

Deze luxe toilet renovatie hebben we uitgevoerd bij mevrouw Rozemeijer in Zaandam. Ze heeft voor haar nieuwe toilet gekozen voor een inbouwnis boven het toilet en zwarte tegels met een marmerlook op de vloer en achterwand. De zijwanden zijn voorzien van een glans witte tegel. In de nis kunnen leuke accessoires of toiletbenodigdheden worden neergezet. De combinatie van zwarte tegel, witte tegel en nis zorgen ervoor dat het geheel er heel luxe en stijlvol uitziet. 

Qua accessoires heeft onze klant gekozen voor het Geberit iCon toilet in combinatie met een witte fontein met chroom koudwaterkraan. De fontein wordt ondersteund door een prachtige eiken fonteinkast die perfect past bij het geheel. Tot slot is er gekozen voor RVS geborstelde accessoires. Dit is een prachtig toilet geworden, vind je niet?

De gehele toilet verbouwing is binnen twee dagen opgeleverd. 

Gebruikte materialen

  • Kliff (60×30 cm) op vloer en achterwand (zwart met marmeren details)
  • Glans witte tegel op de zijwanden (60×30 cm)
  • Geberit Renova Plan Fonteinkast in kleur eiken, inclusief chroom koudwaterkraan
  • Geberit iCon toilet
  • Witte bedieningsplaat
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen