Inspiratie

Vrolijke toilet renovatie in Haarlem

Een speelse Portugese vloer in een nieuw, fris toilet: dat was de wens van onze klant. Een prachtig idee waar we direct mee aan de slag gingen. De vrolijke vloer in combinatie met de mintgroene kleur zorgt ervoor dat naar het toilet gaan een feestje wordt!

Klein toilet met groots resultaat

Bij deze toilet renovatie in Haarlem hebben we de achterwand betegeld tot 1.20 meter met een mooie glans witte tegel. Daarboven is de wand gestuct en door de klant zelf in een frisse mintgroene kleur geverfd. De combinatie van de Portugese vloer en de mintgroene kleur geeft dit toilet een vrolijke uitstraling. 

Bij deze toilet renovatie hadden we wel wat uitdagingen, omdat de toiletruimte vrij krap is. Daarom is er gekozen voor het Renova Compact toilet van Geberit. Dit is een kortere en kleinere wc speciaal voor kleine toiletruimtes. Het toilet heeft een smaller inbouwframe (UP720). Zo besparen we maximaal ruimte en richten we het toilet optimaal in. Er is gekozen voor een witte bedieningsplaat en RVS geborstelde accessoires. Wederom een tevreden klant en een mooi resultaat!

De gehele toilet renovatie is binnen twee dagen opgeleverd. 

Gebruikte materialen

  • Portugese vloertegels ‘Urban Decor Alba’ (20×20 cm)
  • Glans witte tegel (60×30 cm) op zijwanden (tot 1.20m)
  • Geberit Renova Compact toilet
  • Verlaagd plafond
  • RVS geborstelde accessoires
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen