Wat kost een toilet renovatie?

Ben je toe aan een frisse look voor je toiletruimte, maar vraag je je af wat een toilet renovatie gaat kosten? Bij Toilet Direct bieden we transparante tarieven voor verschillende renovatieopties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jouw wensen en budget.

Stel jouw toilet samen
Je weet binnen 24 uur wat het kost
Toilet renovatie
Stars en review

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9 / 5 sterren in Google.

Geberit logo

We zijn erkend Geberit installateur van Nederland.

500+ toilet renovaties

We hebben al meer dan 500 toiletten gerenoveerd.

Toilet renoveren

Basis toilet renovatie

Wil je je toilet opknappen zonder al te veel uit te geven? Dan is onze basis toilet renovatie een uitstekende optie. Met een basisrenovatie vernieuwen we de vloer, wanden (tot 1.20 meter) en installeren we een nieuw basis toilet. De kosten voor deze renovatie bedragen € 3.250.

Toilet renovatie all-in

Voor wie meer luxe en comfort wil, bieden we een all-in toilet renovatie aan. Naast de basisrenovatie voegen we extra’s toe zoals accessoires en een fontein. De kosten voor een complete wc renovatie bedragen ongeveer € 3.600. Voor verdere personalisatie zijn er extra opties beschikbaar, zoals:

  • Tegels tot het plafond of stucwerk: € 450 – € 600
  • Wegwerken van leidingen: € 125 – € 200
  • Verlagen van het plafond met led-verlichting: € 350 – € 450
  • Luxe toiletten en accessoires: prijzen variëren
Toilet renoveren

Toilet renovatie binnen 2 dagen: snelheid en efficiëntie zonder hoge kosten!

Bij Toilet Direct begrijpen we dat je niet alleen een snelle renovatie wilt, maar ook een betaalbare. Daarom streven we ernaar om je toilet renovatie snel en efficiënt uit te voeren, zonder dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Dankzij onze innovatieve prefab aanpak kunnen we je nieuwe toiletruimte binnen slechts 2 dagen installeren, met minimale verstoring van je dagelijkse leven. En het beste van alles? Onze renovaties zijn betaalbaar en transparant. We bieden verschillende pakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je budget past. Of je nu gaat voor een basis renovatie of een all-in renovatie met extra luxe opties, wij zorgen ervoor dat je waar krijgt voor je geld. Dus waar wacht je nog op? Kies voor Toilet Direct en geniet binnen de kortste keren van een vernieuwde toiletruimte, zonder je portemonnee te hoeven legen!

Voorbeeld wc’s met budgetten

Het is natuurlijk lastig in te schatten om aan de hand van dit artikel te bedenken hoe je nieuwe wc eruit komt te zien. Daarom hebben we hieronder een aantal voorbeelden toegevoegd van wc’s met bijbehorende prijzen.

Toilet renovatie Rotterdam
Toilet renovatie kosten: circa € 4.500
Toilet renovatie Nieuw-Vennep
Toilet renovatie kosten: circa € 4.750
Toilet renovatie Zaandam
Toilet renovatie kosten: circa € 5.000
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen over de kosten van een toilet renovatie

Wat kost een toilet renovatie?

Een toilet renovatie bij Toilet Direct kost gemiddeld € 3.250. We plaatsen dan de vloer en wanden (tot 1.20m) en een basis wc. Wil je een all-in renovatie, dan kost dat gemiddeld € 3.600. Als extra krijg je dan een fontein en accessoires.

Wat zijn de kosten voor het renoveren van een wc?

Bij Toilet Direct bedragen de gemiddelde kosten voor het renoveren van een wc € 3.250. Dit omvat het plaatsen van de vloer en wanden (tot 1.20m) en het installeren van een basis wc. Voor een all-in renovatie betaal je gemiddeld € 3.600. Hierbij ontvang je ook een fontein en diverse accessoires.

Kunnen we nog zaken wijzigen op de dag van montage zonder kosten?

Nee, dat kan niet. We kunnen snel dingen regelen, maar niet zó snel. Daarom kunnen er 10 dagen voor de geplande renovatie geen wijzigingen meer gedaan worden. Immers: alle materialen en accessoires zijn al gemaakt en gekocht.

Als ik een offerte aanvraag heb gedaan, zit ik er dan meteen aan vast?

Nee hoor. Als je de configurator hebt ingevuld, worden de uitkomsten automatisch naar ons doorgestuurd. Op basis van de gegeven informatie maken wij een vrijblijvende offerte inclusief gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Is de afgesproken prijs vast of kan ik rekenen op meerwerk?

De afgesproken prijs is vast. Ook als we obstakels tegenkomen bij de installatie of de inkoopprijzen veranderen. Wil je toch nog materiaal of accessoires veranderen? Dan kan het zijn dat die meer kosten dan je eerst gekozen producten. In dat geval wordt dit eerst vooraf besproken en schriftelijk aan je bevestigd voordat wij de meerprijs in rekening gaan brengen.

Wat kost het om een wc te betegelen?

Ben je benieuwd wat het kost om je wc te laten betegelen? Stel in onze configurator jouw nieuwe toiletruimte samen. Kies je stijl, tegels, wc pot en accessoires. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur weet je wat het kost.

Wat kost een wc verbouwen?

Bij Toilet Direct kun je jouw wc laten verbouwen tegen een gemiddelde prijs van € 3.250. Deze renovatie omvat het plaatsen van nieuwe vloeren en wanden (tot 1.20m), evenals de installatie van een standaard wc. Wil je echter een renovatie die ook accessoires en een fontein omvat? Dan ligt de gemiddelde prijs rond de € 3.600.

Zijn er tips om geld te besparen op mijn toiletrenovatie?

Ja, er zijn verschillende manieren om geld te besparen op je toiletrenovatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor standaardmaterialen in plaats van luxe opties, zelf bepaalde taken uitvoeren om arbeidskosten te besparen, offertes vergelijken van verschillende aannemers, en goed plannen om onvoorziene kosten te minimaliseren.

Zijn er financiële voordelen verbonden aan het renoveren van mijn toilet?

Hoewel de initiële kosten van een toiletrenovatie een investering kunnen lijken, zijn er verschillende financiële voordelen verbonden aan het renoveren van je toilet. Een gerenoveerd toilet kan de waarde van je huis verhogen, je energie- en waterverbruik verminderen door het gebruik van waterbesparende apparaten, en onderhoudskosten op lange termijn verlagen.

Zijn er verschillende pakketten beschikbaar voor toiletrenovatie?

Ja, bij Toilet Direct bieden we verschillende renovatiepakketten aan om aan de diverse behoeften en budgetten van onze klanten te voldoen. Onze basis toiletrenovatie omvat essentiële vernieuwingen, terwijl onze all-in renovatie extra luxe en comfort toevoegt, zoals accessoires en een fontein.

Hoe kan ik mijn budget voor toiletrenovatie bepalen?

Om je budget voor toiletrenovatie te bepalen, is het belangrijk om een gedetailleerde lijst te maken van alle gewenste aanpassingen en renovatiewerkzaamheden. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten van materialen, arbeid en eventuele extra opties. Vergelijk vervolgens de totale geschatte kosten met je beschikbare budget en pas indien nodig je plannen aan.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een toiletrenovatie?

De gemiddelde kosten van een toiletrenovatie variëren afhankelijk van de omvang van het project en de gekozen opties. Over het algemeen liggen de kosten voor een basis toiletrenovatie tussen de € 3.000 en € 5.000, terwijl een all-in renovatie met luxe opties kan oplopen tot € 7.000 of meer.

Welke factoren beïnvloeden de kosten van een toiletrenovatie?

De kosten van een toiletrenovatie worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en afwerking, de materiaalkeuzes, eventuele extra opties zoals het wegwerken van leidingen of het verlagen van het plafond, en de arbeidskosten van professionals. Ook de locatie en de marktspelers kunnen invloed hebben op de prijs.

Wat zijn de kostenverschillen tussen een basis toiletrenovatie en een all-in renovatie?

Het verschil tussen een basis toiletrenovatie en een all-in renovatie ligt voornamelijk in de mate van uitgebreidheid en de kosten. Bij een basis renovatie worden essentiële elementen vernieuwd, zoals de vloer, wanden en het toilet zelf, tegen lagere kosten. Een all-in renovatie omvat daarentegen extra luxe opties zoals accessoires en fonteinen, wat resulteert in een meer uitgebreide en kostbaardere renovatie.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact