Vragen of meer informatie? Zo kan je ons bereiken.

Heb je vragen over de renovatie van jouw toilet, of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties.

Yward Botma

Veelgestelde vragen over onze toilet renovaties

Duurt de toilet renovatie echt maar 2 dagen?

In 95% van de gevallen lukt het ons om de toilet renovatie binnen 2 werkdagen klaar te hebben. We streven ernaar om het afbreken van je oude toilet en de installatie van je nieuwe toilet ter plaatse te beperken tot 2 werkdagen. Heb je speciale wensen? Dan kan dat ervoor zorgen dat de werkzaamheden wat meer tijd in beslag nemen. Dat bespreken we natuurlijk altijd eerst met je.

Als ik een offerte aanvraag heb gedaan, zit ik er dan meteen aan vast?

Nee hoor. Als je de configurator hebt ingevuld, worden de uitkomsten automatisch naar ons doorgestuurd. Op basis van de gegeven informatie maken wij een vrijblijvende offerte inclusief gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Hoe wordt het toilet gesloopt?

Wij demonteren het toilet en alle andere materialen netjes en we scheiden de materialen zoveel mogelijk. Uiteraard slopen we niets dat niet hoeft. Wij proberen zoveel mogelijk stofvrij te werken, maar dit kunnen we niet helemaal garanderen. Let op: het is belangrijk dat de afsluiter voor de waterleiding toegankelijk is gedurende de werkzaamheden.

Mogen we het bestaande toilet ook zelf slopen?

Het nadeel van zelf slopen, is dat er te veel of te weinig gesloopt kan worden. Hierdoor kan het zijn dat ons montageteam er meer werk van heeft. Dit resulteert uiteindelijk in een langer renovatieproces. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen! Daarnaast controleren wij voor het demonteren de doorstroming van het oude toilet. Als je zelf gaat slopen, vindt deze controle dus niet plaats en kunnen wij geen garantie geven op de juiste doorstroming van de afvoer. Kortom: als jij voor de koffie zorgt, zorgen wij voor de rest!

Wordt de vloer afgedekt tijdens de werkzaamheden?

Absoluut! Wij vinden het belangrijk dat alles zo schoon mogelijk blijft en dat er niets kapot gaat (op het oude toilet na dan). Daarom worden de vloeren van de deur naar het toilet afgedekt met stucloper voordat we beginnen met onze werkzaamheden.

Moeten wij de afgesproken dagen thuis zijn?

Nee hoor, dat hoeft niet. Wel is het fijn (en noodzakelijk) dat wij toegang krijgen tot het huis, zodat we gedurende de 2 dagen het toilet kunnen bereiken. Daarnaast willen we jullie vragen bereikbaar te zijn via FaceTime of videobellen. Het kan namelijk zijn dat we ter plekke iets moeten aanpassen. In dat geval is het fijn om eerst even te kunnen overleggen.

Kunnen we nog zaken wijzigen op de dag van montage zonder kosten?

Nee, dat kan niet. We kunnen snel dingen regelen, maar niet zó snel. Daarom kunnen er 10 dagen voor de geplande renovatie geen wijzigingen meer gedaan worden. Immers: alle materialen en accessoires zijn al gemaakt en gekocht.

Is de afgesproken prijs vast of kan ik rekenen op meerwerk?

De afgesproken prijs is vast. Ook als we obstakels tegenkomen bij de installatie of de inkoopprijzen veranderen. Wil je toch nog materiaal of accessoires veranderen? Dan kan het zijn dat die meer kosten dan je eerst gekozen producten. In dat geval wordt dit eerst vooraf besproken en schriftelijk aan je bevestigd voordat wij de meerprijs in rekening gaan brengen.

Ik heb geen aparte toiletruimte, maar een toilet in mijn badkamer. Kan ik dan ook een toilet renovatie aanvragen?

Het liefst niet. Wij werken alleen met toiletten die zich in aparte ruimtes bevinden. Hier is onze configurator op gemaakt en hier zijn we gespecialiseerd in. Wel kun je altijd contact opnemen als je vragen hebt over de mogelijkheden.

Ik heb zelf al tegels gekocht, kan ik m’n toilet dan laten renoveren?

Ja, dan halen wij de tegels op bij de inmeet afspraak. Heb je specifieke tegels in gedachte, dan kunnen wij die inkopen.

Andere vraag? Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Candelastraat 7b, 2441 LR, Nieuwveen