Een toilet renovatie in 2 dagen. Zo werkt het.

Bij Toilet Direct krijg je een prachtig nieuw toilet. En dat in maar 3 simpele stappen. Stel je toilet samen, maak een afspraak en wij renoveren in 2 dagen jouw toilet.

Ontdek hoe het werkt
Toilet zelf samenstellen
01

Stel jouw toilet samen. Online, vanaf je eigen bank.

In onze online configurator kun je jouw toilet direct samenstellen. Gewoon vanaf je eigen bank en zonder gedoe. In maximaal 2 dagen installeren we jouw nieuwe toilet bij jou thuis.

Kies de stijl die bij je past

Kies als eerste uit verschillende stijlen. Wil je een lichte stijl, een donkere stijl of iets ertussenin? De keuze ligt helemaal bij jou.

Stel je toilet samen

Stel na de stijlkeuze jouw complete toilet samen. Denk hierbij aan tegelhoogte, tegelkeuze, type wc en accessoires. Als je een specifieke tegel wil, dan kunnen we deze inkopen. Ontvang vervolgens binnen 24 uur een offerte.

Plan eenvoudig een afspraak

Plan direct een afspraak met ons in. Wij komen bij je thuis langs om jouw toilet ontwerp definitief te maken.

Toilet zelf samenstellen
02

We komen bij je langs. En nemen samples mee!

Op de afgesproken datum komen we bij je langs met samples van je tegels, pot en accessoires. Zo weet je zeker dat je mooi vindt wat je krijgt, en kunnen we aanpassen wat je wilt.

Bekijk samples van het gekozen sanitair

Online kun je iets heel moois hebben gezien, maar het is lastig te beoordelen of je de gekozen tegels in het echt ook mooi vindt. Ook wil je ze misschien wel even vasthouden. Daarom nemen we ze mee naar de inmeetafspraak. Zo weet je zeker dat je gekozen design net zo mooi wordt als dat je in gedachten hebt!

Pas laatste dingen aan

Wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem, daar is het gesprek voor. Pas als jij helemaal tevreden bent, gaan we alles bestellen.

We meten alles in

Om er zeker van te zijn dat alle tegels goed op maat worden gemaakt, meten we alles in. Zo komen we niet voor verrassingen te staan op de dag van de installatie.

Toilet renoveren
03

We renoveren je toilet. En dat binnen 2 dagen!

Is het hele ontwerp en de offerte definitief? Dan hebben we maar 2 dagen nodig om je toilet te renoveren.

We slopen je oude toilet

Op dag 1 demonteren we je oude toilet en andere materialen, en we maken alvast een begin met het opbouwen van je nieuwe toilet. We slopen alleen het nodige en dekken vóór de werkzaamheden alles af. Ook verwerken we het sloopafval. Let op: de afsluiter voor de waterleiding moet toegankelijk zijn.

Installeren en afwerken

We doen het meeste timmer- en tegelwerk bij ons in de fabriek. Zo hoeven we ter plaatse veel minder te doen. We zetten op dag 2 een soort bouwpakket in elkaar. Ook werken we alles tot in de puntjes af.

Opruimen en schoonmaken

We ruimen alle rommel op en maken alles weer helemaal schoon en stofvrij. Jouw nieuwe toilet is nu helemaal klaar om gebruikt te worden.

Toilet renoveren
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen over onze werkwijze

Duurt de toilet renovatie echt maar 2 dagen?

In 95% van de gevallen lukt het ons om de toilet renovatie binnen 2 werkdagen klaar te hebben. We streven ernaar om het afbreken van je oude toilet en de installatie van je nieuwe toilet ter plaatse te beperken tot 2 werkdagen. Heb je speciale wensen? Dan kan dat ervoor zorgen dat de werkzaamheden wat meer tijd in beslag nemen. Dat bespreken we natuurlijk altijd eerst met je.

Hoe lang duurt een toilet renovatie gemiddeld?

Een toilet renovatie bij Toilet Direct duurt slechts 2 dagen. Op dag 1 slopen we je oude wc en bereiden we de plaatsing voor. Op dag 2 installeren we alles en werken we je nieuwe toilet tot in de puntjes af.

Wat zijn de voordelen van een toiletrenovatie bij Toilet Direct?

Bij Toilet Direct streven we naar een snelle en efficiënte renovatie binnen 2 dagen. Onze aanpak is gestroomlijnd, met het meeste werk dat al in onze fabriek wordt gedaan. We gebruiken hoogwaardige materialen als erkend Geberit partner en bieden transparante communicatie en een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Hoe werkt de online configurator van Toilet Direct?

De online configurator van Toilet Direct is een gebruiksvriendelijke tool die het mogelijk maakt om eenvoudig en stapsgewijs je ideale toilet te ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals stijl, tegels, wc-pot, drukplaat, fonteinset en accessoires, om een toilet samen te stellen dat perfect bij jouw wensen past.

Wat is het verschil tussen een basis toiletrenovatie en een all-in renovatie?

Een basis toiletrenovatie richt zich op essentiële aanpassingen, zoals het betegelen van vloeren en wanden tot 1.20 meter hoogte, en de installatie van een Geberit 280 toilet. Bij een all-in renovatie gaan we verder en voorzien we ook in de installatie van standaard accessoires en een fontein.

Moeten wij de afgesproken dagen thuis zijn?

Nee hoor, dat hoeft niet. Wel is het fijn (en noodzakelijk) dat wij toegang krijgen tot het huis, zodat we gedurende de 2 dagen het toilet kunnen bereiken. Daarnaast willen we jullie vragen bereikbaar te zijn via FaceTime of videobellen. Het kan namelijk zijn dat we ter plekke iets moeten aanpassen. In dat geval is het fijn om eerst even te kunnen overleggen.

Ik heb geen aparte toiletruimte, maar een toilet in mijn badkamer. Kan ik dan ook een toilet renovatie aanvragen?

Het liefst niet. Wij werken alleen met toiletten die zich in aparte ruimtes bevinden. Hier is onze configurator op gemaakt en hier zijn we gespecialiseerd in. Wel kun je altijd contact opnemen als je vragen hebt over de mogelijkheden.

Hoe zit het met de nazorg en onderhoud van het gerenoveerde toilet?

Na de voltooiing van de renovatie zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd bent over het onderhoud van je gerenoveerde toilet. We geven advies over hoe je de nieuwe onderdelen en materialen het beste kunt schoonmaken en onderhouden om hun levensduur te verlengen. Daarnaast bieden we garantie op onze renovatiewerkzaamheden en materialen, zodat je gedurende een bepaalde periode kunt rekenen op onze ondersteuning en eventuele noodzakelijke reparaties of aanpassingen kunnen worden uitgevoerd.

Wat moet ik doen als ik na de renovatie nog problemen ondervind?

Als je na de renovatie problemen ondervindt met je gerenoveerde toilet, staan we klaar om je te helpen. Neem gewoon contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk een oplossing voor je vinden. Ons team van ervaren vakmensen staat garant voor kwaliteitswerk, maar mocht er toch iets misgaan, dan zullen we er alles aan doen om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Je tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van een perfect gerenoveerd toilet zonder zorgen.

Hoe ontvang ik een offerte nadat ik mijn toilet heb samengesteld met de online configurator?

Nadat je je toilet hebt samengesteld met de online configurator, ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van Toilet Direct. Deze offerte bevat een gedetailleerde uitsplitsing van de kosten op basis van het ontwerp dat je hebt gemaakt, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat de renovatie zal kosten.

Kan ik advies krijgen over het ontwerpen van mijn toiletruimte vanuit het perspectief van Toilet Direct?

Ja, zeker! Bij Toilet Direct geloven we in het bieden van een totaaloplossing voor onze klanten, inclusief ontwerpadvies. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het ontwerpen van jouw ideale toiletruimte, rekening houdend met jouw persoonlijke smaak, behoeften en budget. We kunnen je adviseren over alles, van lay-out en materiaalkeuze tot kleurenschema’s en accessoires, om ervoor te zorgen dat jouw gerenoveerde toilet perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl.

Welke opties kan ik aanpassen met de online configurator?

Met de online configurator van Toilet Direct kun je verschillende aspecten van je toilet aanpassen, waaronder de stijl, de keuze van tegels, het type wc-pot, de drukplaat, de fonteinset en diverse accessoires. Dit geeft je de vrijheid om je toilet volledig naar eigen smaak en voorkeur te ontwerpen.

Kan ik een afspraak maken met een specialist na het gebruik van de online configurator?

Ja, na het gebruik van de online configurator kun je een afspraak maken met een specialist van Toilet Direct voor verdere bespreking of verfijning van je ontwerp. Onze specialisten staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden die je hebt over je toiletrenovatieproject.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact