In 3 stappen renoveren we jouw toilet. Zo werkt het.

Bij Toilet Direct krijg je een prachtig nieuw toilet. En dat in maar 3 simpele stappen. Stel je toilet samen, maak een afspraak en wij renoveren in 2 dagen jouw toilet.

Ontdek hoe het werkt
Toilet zelf samenstellen
01

Stel jouw toilet samen. Online, vanaf je eigen bank.

In onze online configurator kun je jouw toilet direct samenstellen. Gewoon vanaf je eigen bank en zonder gedoe. In maximaal 2 dagen installeren we jouw nieuwe toilet bij jou thuis.

Kies de stijl die bij je past

Kies als eerste uit verschillende stijlen. Wil je een lichte stijl, een donkere stijl of iets ertussenin? De keuze ligt helemaal bij jou.

Stel je toilet samen

Stel na de stijlkeuze jouw complete toilet samen. Denk hierbij aan tegelhoogte, tegelkeuze, type wc en accessoires. Als je een specifieke tegel wil, dan kunnen we deze inkopen. Ontvang vervolgens binnen 24 uur een offerte.

Plan eenvoudig een afspraak

Plan direct een afspraak met ons in. Wij komen bij je thuis langs om jouw toilet ontwerp definitief te maken.

Toilet zelf samenstellen
02

We komen bij je langs. En nemen samples mee!

Op de afgesproken datum komen we bij je langs met samples van je tegels, pot en accessoires. Zo weet je zeker dat je mooi vindt wat je krijgt, en kunnen we aanpassen wat je wilt.

Bekijk samples van het gekozen sanitair

Online kun je iets heel moois hebben gezien, maar het is lastig te beoordelen of je de gekozen tegels in het echt ook mooi vindt. Ook wil je ze misschien wel even vasthouden. Daarom nemen we ze mee naar de inmeetafspraak. Zo weet je zeker dat je gekozen design net zo mooi wordt als dat je in gedachten hebt!

Pas laatste dingen aan

Wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem, daar is het gesprek voor. Pas als jij helemaal tevreden bent, gaan we alles bestellen.

We meten alles in

Om er zeker van te zijn dat alle tegels goed op maat worden gemaakt, meten we alles in. Zo komen we niet voor verrassingen te staan op de dag van de installatie.

Toilet renoveren
03

We renoveren je nieuwe toilet. En dat binnen 2 dagen!

Is het hele ontwerp en de offerte definitief? Dan hebben we maar 2 dagen nodig om je toilet te renoveren.

We slopen je oude toilet

Op dag 1 demonteren we je oude toilet en andere materialen, en we maken alvast een begin met het opbouwen van je nieuwe toilet. We slopen alleen het nodige en dekken vóór de werkzaamheden alles af. Ook verwerken we het sloopafval. Let op: de afsluiter voor de waterleiding moet toegankelijk zijn.

Installeren en afwerken

We doen het meeste timmer- en tegelwerk bij ons in de fabriek. Zo hoeven we ter plaatse veel minder te doen. We zetten op dag 2 een soort bouwpakket in elkaar. Ook werken we alles tot in de puntjes af.

Opruimen en schoonmaken

We ruimen alle rommel op en maken alles weer helemaal schoon en stofvrij. Jouw nieuwe toilet is nu helemaal klaar om gebruikt te worden.

Toilet renoveren
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen over onze toilet renovaties

Duurt de toiletrenovatie echt maar 2 dagen?

In 95% van de gevallen lukt het ons om de toilet renovatie binnen 2 werkdagen klaar te hebben. We streven ernaar om het afbreken van je oude toilet en de installatie van je nieuwe toilet ter plaatse te beperken tot 2 werkdagen. Heb je speciale wensen? Dan kan dat ervoor zorgen dat de werkzaamheden wat meer tijd in beslag nemen. Dat bespreken we natuurlijk altijd eerst met je.

Als ik een offerte aanvraag heb gedaan, zit ik er dan meteen aan vast?

Nee hoor. Als je de configurator hebt ingevuld, worden de uitkomsten automatisch naar ons doorgestuurd. Op basis van de gegeven informatie maken wij een vrijblijvende offerte inclusief gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Hoe wordt het toilet gesloopt?

Wij demonteren het toilet en alle andere materialen netjes en we scheiden de materialen zoveel mogelijk. Uiteraard slopen we niets dat niet hoeft. Wij proberen zoveel mogelijk stofvrij te werken, maar dit kunnen we niet helemaal garanderen. Let op: het is belangrijk dat de afsluiter voor de waterleiding toegankelijk is gedurende de werkzaamheden.

Mogen we het bestaande toilet ook zelf slopen?

Het nadeel van zelf slopen, is dat er te veel of te weinig gesloopt kan worden. Hierdoor kan het zijn dat ons montageteam er meer werk van heeft. Dit resulteert uiteindelijk in een langer renovatieproces. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen! Daarnaast controleren wij voor het demonteren de doorstroming van het oude toilet. Als je zelf gaat slopen, vindt deze controle dus niet plaats en kunnen wij geen garantie geven op de juiste doorstroming van de afvoer. Kortom: als jij voor de koffie zorgt, zorgen wij voor de rest!

Wordt de vloer afgedekt tijdens de werkzaamheden?

Absoluut! Wij vinden het belangrijk dat alles zo schoon mogelijk blijft en dat er niets kapot gaat (op het oude toilet na dan). Daarom worden de vloeren van de deur naar het toilet afgedekt met stucloper voordat we beginnen met onze werkzaamheden.

Moeten wij de afgesproken dagen thuis zijn?

Nee hoor, dat hoeft niet. Wel is het fijn (en noodzakelijk) dat wij toegang krijgen tot het huis, zodat we gedurende de 2 dagen het toilet kunnen bereiken. Daarnaast willen we jullie vragen bereikbaar te zijn via FaceTime of videobellen. Het kan namelijk zijn dat we ter plekke iets moeten aanpassen. In dat geval is het fijn om eerst even te kunnen overleggen.

Kunnen we nog zaken wijzigen op de dag van montage zonder kosten?

Nee, dat kan niet. We kunnen snel dingen regelen, maar niet zó snel. Daarom kunnen er 10 dagen voor de geplande renovatie geen wijzigingen meer gedaan worden. Immers: alle materialen en accessoires zijn al gemaakt en gekocht.

Is de afgesproken prijs vast of kan ik rekenen op meerwerk?

De afgesproken prijs is vast. Ook als we obstakels tegenkomen bij de installatie of de inkoopprijzen veranderen. Wil je toch nog materiaal of accessoires veranderen? Dan kan het zijn dat die meer kosten dan je eerst gekozen producten. In dat geval wordt dit eerst vooraf besproken en schriftelijk aan je bevestigd voordat wij de meerprijs in rekening gaan brengen.

Ik heb geen aparte toiletruimte, maar een toilet in mijn badkamer. Kan ik dan ook een toilet renovatie aanvragen?

Het liefst niet. Wij werken alleen met toiletten die zich in aparte ruimtes bevinden. Hier is onze configurator op gemaakt en hier zijn we gespecialiseerd in. Wel kun je altijd contact opnemen als je vragen hebt over de mogelijkheden.

Ik heb zelf al tegels gekocht, kan ik m’n toilet dan laten renoveren?

Ja, dan halen wij de tegels op bij de inmeet afspraak. Heb je specifieke tegels in gedachte, dan kunnen wij die inkopen.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact