• Team Toilet Direct

Hoe lang duurt een toilet renovatie?

Bijgewerkt op: 11 feb. 2020

Voor veel mensen een belangrijke vraag als ze overwegen om hun toilet te laten renoveren.

Logisch, je wilt natuurlijk dat het niet te lang duurt. Een toilet renovatie in 1 dag? Dat klinkt mooi maar is in de praktijk eigenlijk niet haalbaar. Simpelweg door het feit dat een kwalitatieve toilet renovatie nu eenmaal net iets meer tijd kost om zorgvuldig en vakkundig uit te kunnen voeren.


Een toilet renovatie in 2 dagen is volgens ons goed mogelijk. Wij doen dit in 2 grote stappen. Eerst verwijderen we de materialen die weg mogen of de opbouw van het nieuwe toilet in de weg staan. Aansluitend treffen we de voorbereidingen voor uw nieuwe toilet. Denk hierbij aan leidingwerk, inhakken van de nieuwe afvoer, plaatsen van het frame voor het hangende toilet. In de 2e stap maken we het nieuwe toilet af. In deze stap werken we de vloer, de wanden en het plafond af en hangen we het nieuwe toilet op.

Zoals u ziet bestaat de renovatie van een toilet uit verschillende stappen. Deze stappen bespreken we graag tijdens het adviesgesprek wat we met u inplannen zodra u vrijblijvend de configurator (op de homepage) heeft ingevuld. Over iedere stap hebben we goed nagedacht om voor u de overlast tot een minimum te beperken. Dit doen we onder andere door voorbereiding van het werk in onze werkplaats.


475 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven