Over ons

Toilet Direct is onderdeel van Crea Design Duurzaam Bouwen. Wij zijn ondernemers met jarenlange ervaring in de bouw en product ontwikkeling. We geloven dat de bouw aan vernieuwing toe is. Op alle fronten.

We geven invulling aan duurzaam bouwen door:  minder materiaal verlies, minder heen en weer rijden. Maar ook duurzaam energie opwekken en verantwoord materiaalgebruik. We proberen hier in alle fasen van het proces invulling aan te geven.

Processen zijn al decennia hetzelfde maar de wereld om ons heen is veranderd.  Nieuw technologieën staan tot onze beschikking en nieuwe producttoepassingen worden in een rap tempo ontwikkeld. Daarom kijken we naar iedere stap in het proces. Gebruiken we de juiste materialen, kan technologie ons helpen om het makkelijker te maken? Voor de klant en voor onszelf. Uiteraard leveren we kwaliteit van hoog niveau en behouden we de karakteristieke elementen in de uitvoering.

Onze visie

Wij geloven erin dat iedereen meer tijd & vrijheid kan creëren door een efficiëntere manier van leven. Daarom installeren wij in een kortere tijd met minder overlast en een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Hierbij hanteren we strikte kwaliteitsnormen en bouwen naar wens van onze klanten. Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden onderzoeken we doorlopend hoe we dit kunnen verbeteren in onze processen.

Toilet Direct: Easy for You!

Modern huis