Onze werkwijze

Wij geloven dat de bouwwereld aan verandering toe is. Dat geldt ook voor renovatie van toiletten. Daarom werken wij nét iets anders dan anderen. Uiteraard maken wij uw nieuwe toilet op een kwalitatief hoogwaardige wijze. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen produceren wij zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats. Op deze manier heeft u geen overlast van de werkzaamheden en kunnen wij met grote zorgvuldigheid het werk voorbereiden.

 

We streven er naar het werk van afbreken en opbouwen ter plaatse te beperken tot twee werkdagen. Speciale wensen kunnen er voor zorgen dat de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen maar dat vertellen we u tijdens het adviesgesprek. Door onze manier van werken leveren wij hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

We werken met een selectie van merken die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen maar u kunt ook uw eigen merken opgeven qua voorkeur, dit verwerken we in de offerte die u van ons ontvangt. Zo kunt u zelf het sanitair uitkiezen wat u graag in uw toilet heeft!

Het hele proces in 3 stappen:

Aanvraag:

Foto%2021-02-20%2015%2041%2019_edited.jp

Ontwerp:

fotorealistisch%25204_edited_edited.png

Resultaat:

Foto%2008-04-20%2013%2034%2011_edited.jp

Uw toilet renovatie stap voor stap

laptop.png

Uw online aanvraag

De eerste stap van uw toilet renovatie zet u zelf. In de configurator op onze website vult u zelf stap voor stap alles in wat voor u en voor ons belangrijk is. Dit gaat niet alleen om de maten maar ook om uw specifieke wensen. U kunt zelf de kleur, de stijl en aanvullende wensen aangeven. Op deze wijze geeft u zelf de input voor het ontwerp van uw nieuwe toilet. Uw aanvraag wordt door onszelf verwerkt en niet doorgestuurd naar andere leveranciers.

draft.png

Uw offerte binnen 1 werkdag in bezit

Binnen 1 werkdag ontvangt u de offerte gebaseerd op de input die u gegeven heeft. De offerte bestaat uit een overzicht van de werkzaamheden, de te leveren producten, de verwachte tijd die nodig is voor het maken van uw nieuwe toilet en natuurlijk  de prijs. Ook ontvangt u een ontwerp ter inspiratie op basis van uw voorkeuren en wensen.

consultation (3).png

Inmeten en adviesgesprek​

Na uw voorlopige akkoord op onze offerte maken we een afspraak om bij u langs te komen om de exacte maten op te nemen en advies te geven. Op deze manier zetten we de puntjes samen met u op de "i"  en verzekeren we ons ervan dat we niets vergeten.

deal.png

Definitief akkoord

Tijdens het adviesgesprek ontvangt u de definitieve offerte. Na ontvangst van uw aanbetaling bestellen we de benodigde materialen. Ook plannen we in samenspraak met u de werkzaamheden in die we bij u ter plaatse zullen verrichten. 

 

factory.png

Werkvoorbereiding in de werkplaats

Door ons innovatieve proces kunnen we veel van onze werkzaamheden uitvoeren in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we in onze eigen vertrouwde omgeving zorgvuldig te werk gaan en daarbij materiaalverlies beperken. Terwijl we uw toilet vernieuwen met gebruik van mooie materialen! 

clean.png

Schoon en geruisloos​

Omdat het meeste werk al in de werkplaats gedaan is blijft uw huis schoner en heeft u minder overlast. We werken immers maar een beperkt deel van de tijd bij u ter plekke. We streven er naar uw toilet renovatie in twee dagen af te ronden. Aanvullende specifieke wensen kunnen er voor zorgen dat het plaatsen van het toilet meer tijd vergt maar dit stemmen we vooraf met uw af.

customer-support.png

Start van de werkzaamheden​

Op de afgesproken datum beginnen we met de werkzaamheden. Deze dag verwijderen uw oude toilet en andere overtollige materialen om zo de voorbereidingen te treffen voor het opbouwen van het nieuwe toilet.

We verwijderen niet meer dan nodig en streven er naar deze werkzaamheden binnen één dag af te ronden. Op deze manier wordt de overlast voor u tot een minimum beperkt.

vinkje outline wit.png

Oplevering​

De tweede dag gaan  we aan de slag met het plaatsen van uw toilet. We hebben de werkvoorbereiding voor het grootste deel gedaan in onze eigen werkplaats waardoor we direct aan de slag kunnen met het plaatsen van uw nieuwe toilet. In ons concept gaan we er vanuit dat we de werkzaamheden deze dag volledig afronden. Op deze manier kunt u snel genieten van uw nieuwe gerenoveerde toilet!

Toilet Direct: Easy for You!

Kwaliteit

Gemak

Design

Duurzaam

Voordelen van onze werkwijze

Vrijheid

Als klant heeft u de eigen vrijheid om uw ontwerp samen te stellen en aan te passen tijdens het offerte proces.

U kunt kiezen uit onze selectie van merken maar u kunt ook uw eigen merken uitkiezen.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Onze medewerkers zijn vakmensen die weten wat ze moeten doen.

Gemak

Door onze efficiënte manier van bouwen hoeft u niet dagen in de verbouwing te zitten.

Op basis van het adviesgesprek en de offerte op maat weet u precies waar u aan toe bent.