Veelgestelde vragen

Werkt Toilet Direct volgens de RIVM-richtlijnen mbt COVID-19?

Gezondheid van onze klanten en medewerkers is voor ons heel belangrijk. Daarom werken wij ten alle tijde volgens de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot COVID-19. Meer informatie is hier te lezen.

Als ik de configurator heb ingevuld, zit ik er dan meteen aan vast?

Als u de configurator heeft ingevuld wordt dit automatisch naar ons doorgestuurd en kunnen wij op basis van de gegeven informatie een vrijblijvende offerte maken met een bijbehorend design. Zowel de offerte als het design zijn vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Hoe wordt het toilet gesloopt?

Wij demonteren het toilet, en alle andere materialen netjes. We scheiden de materialen zoveel mogelijk. De afsluiter voor de waterleiding moet toegankelijk zijn gedurende werkzaamheden. Wij proberen zoveel mogelijk het stofvrij te werken maar kunnen dit niet geheel voorkomen.

 

Mogen we het bestaande toilet ook zelf slopen en scheelt dat in de prijs?

Ja zelf slopen en afvoeren van het toilet mag echter hebben wij dan geen controle op de doorstroom van de huidige afvoer. De doorstroom van het toilet controleren wij voor het demonteren, van het bestaande toilet dus bij zelf slopen kunnen wij geen garantie geven op de afvoer doorstroming.

Wordt de vloer afgedekt tijdens de werkzaamheden?

Wij vinden het belangrijk dat alles zo schoon mogelijk blijft dus voordat wij beginnen worden de vloeren van de voordeur naar het toilet afgedekt met waterdicht afdekvlies.

Moeten wij de afgesproken dagen thuis zijn?

Nee u hoeft niet thuis te zijn maar wel op de afgesproken tijden toegang verlenen zodat wij gedurende de dag het toilet kunnen bereiken.

Kunnen we nog zaken wijzigen op de dag van montage zonder kosten?

Nee 10 dagen voor geplande montage kunnen er geen mutaties meer komen op de opdracht daar alle maten in tekeningen zijn verwerkt en de materialen op maat zijn gemaakt.

Zijn die twee dagen montage gegarandeerd of kan dat uitlopen?

Nee die twee dagen zijn niet gegarandeerd daar zich onvoorzien omstandigheden kunnen voordoen die de montage tijd verlengen. Over het algemeen zullen wij de tijd die de werkzaamheden in beslag nemen van te voren inschatten en communiceren.

Is de afgesproken prijs vast of kan ik rekeningen op meerwerk?

De afgesproken prijs is vast. Indien er om een of andere reden noodzaak voor meerwerk is, wordt deze is vooraf besproken en geprijsd en schriftelijk bevestigd. Pas daarna zullen wij overgaan tot het in rekening brengen van het meerwerk.