Inspiratie

Moderne toilet renovatie in Rotterdam

Mevrouw Faber liet door Toilet Direct een prachtige toilet renovatie uitvoeren. Er is gekozen voor een toilet met een combinatie van witte en zwarte tegels. Dit geeft een prachtige, moderne uitstraling waar de klant jarenlang plezier aan kan beleven.

Strakke en moderne toilet renovatie

Bij deze opdracht in Rotterdam heeft de klant gekozen voor tegels tot het plafond. De vloer en achterwand is betegeld met onze mooie zwart antraciete tegel. Op de zij- en voorwand heeft de klant gekozen voor een strakke mat witte tegel. Dit geeft een frisse uitstraling én een mooi contrast met de zwart antraciete tegel. Ook zorgt de combinatie van een lichte tegel met een donkere tegel op de achterwand ervoor dat het toilet er ruimtelijker uitziet.

In de toiletruimte heeft de klant gekozen voor een zwarte bedieningsplaat op de donkere tegel en RVS geborstelde accessoires. Het witte fonteintje heeft een chroom kraan, sifon en waste buis. Als kers op de taart hebben we hier een verlaagd plafond met twee led spots ingezet, inclusief een nieuwe schakelaar. Al met al ziet het toilet inclusief accessoires er strak en modern uit! 

Het gehele toilet vernieuwen is binnen twee dagen afgerond. 

Gebruikte materialen

  • Geberit 280 basis toilet
  • RVS geborstelde accessoires
  • Witte fontein met chroom kraan, sifon en waste buis
  • Zwarte bedieningsplaat
  • Verlaagd plafond inclusief led spots en nieuwe schakelaar
  • Tegel ONE 935 (60×30 cm)
  • Tegel mat wit (60×30 cm)

"Het proces verliep vlot en prettig. De heren werkten zorgvuldig en waren prettig in de omgang."

Lonneke Faber
Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen