• Team Toilet Direct

Belangrijke informatie COVID-19

Het Corona virus houdt ons allemaal in de greep. Ook hebben overheidsmaatregelen grote impact. De richtlijnen van het RIVM zijn door ons door vertaald naar een protocol zodat de werkzaamheden op een veilige manier voor iedereen kan plaatsvinden. Dit is dus in lijn met het huidige overheidsbeleid. Omdat de gezondheid van u en onze medewerkers belangrijk is!


Persoonlijk contact & het werk op locatie

1. Wij proberen zoveel mogelijk contactloos te werken. Dat wil zeggen: ons offerte traject verloopt in principe al 100% digitaal met aanvullend telefonisch contact.

2. Indien een van de werknemers symptomen heeft zal deze dit melden en niet op het werk verschijnen. Dit kan ertoe leiden dat een geplande afspraak verzet moet worden.

3. Voor aanvang van de klus nemen we contact op om te checken of het nog uitkomt, hierbij geven we aan dat er bij ons geen klachten zijn maar zullen dat ook aan de klant vragen.

4. Een groep mag niet uit meer dan drie mensen bestaan, wij houden daar rekening mee. We werken zoveel mogelijk in vaste samenstelling (maximaal 2 personen) en ook bij ons op het bedrijf nemen we alle richtlijnen (1,5 meter afstand en alle hygiëne maatregelen) in acht.

5. Bij aanvang van de werkzaamheden bellen we aan, nemen we afstand en vragen naar de plek van de meterkast en de hoofdkraan. Vervolgens gaan we aan de slag zodra de klant zich in een andere ruimte bevindt.

6. We gebruiken extra bescherming (zoals handschoenen) en zijn daarnaast zelfvoorzienend. We nemen geen koffie o.i.d. aan en lunchen in de bus. Dit is onpersoonlijker en minder gezellig maar dat kan nu even niet anders.

7. Omdat bij ons geen bon afgetekend hoeft te worden is fysiek contact niet nodig. Voor het bekijken van de geleverde werkzaamheden vragen wij de klant te komen kijken en verlaten wij het pand.

8. Uiteraard kan de klant ons ook helpen door ervoor te zorgen dat er goede en hygiënische werkomstandigheden zijn. Dit kan door: het huis goed te ventileren, de werkplek goed bereikbaar te maken en handvatten en deurklinken meerdere malen per dag schoon te maken. Dit laatste zullen wij ook doen voor oplevering van het werk.115 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven