Tips & trends

Ontdek de aangenaam eenvoudige Geberit AquaClean Alba douchewc

20 februari 2024
Geberit AquaClean Alba

Heb je altijd al een douche wc willen kopen, maar is het er nog niet van gekomen? Dan is nu je kans! De nieuwste Geberit AquaClean Alba douchewc heeft een aantrekkelijk design en kost slechts een beetje meer dan een standaard toilet. Dit instapmodel brengt eenvoudig extra comfort en hygiëne in huis. Ontdek nu alle voordelen van de Geberit AquaClean Alba.

Geberit AquaClean Alba douchewc prijs

Een douche toilet is duurder dan een normaal toilet. Dit is ook logisch, want een douchewc heeft verschillende functies die de hygiëne en het comfort bevorderen. Volgens een Geberit onderzoek zou 80% van de ondervraagden € 1.000 willen uitgeven voor een douche wc. Gelukkig komt de nieuwe Geberit AquaClean Alba behoorlijk bij die prijs in de buurt. Deze nieuwste Geberit wc is het ideale instapmodel douchewc. Het biedt de belangrijkste functies van een douchewc voor maar € 1.250. Dit is maar een kleine meerprijs ten opzichte van een standaard wc.

Naast de prijs biedt de Geberit AquaClean Alba natuurlijk ook veel voordelen. Je vindt ze allemaal hieronder.

Voordelen Geberit Alba douche wc

Geberit AquaClean Alba

Veel mensen willen nog geen douche wc omdat ze tevreden zijn met het gebruik van wc-papier. Ook zien mensen vaak geen voordeel in een douche toilet ten opzichte van een normaal toilet. Of ze hebben er te weinig kennis van om toch over te stappen. Daarom benoemen we vijf redenen die ervoor zorgen dat jij wél een douche wc wil kopen.

Hygiënisch

Een douche wc is erg hygiënisch. Wist je dat alleen toiletpapier of vochtige doekjes niet voldoende is om bacteriën in de intieme zones te verwijderen? Water doet dit wél en is de meest natuurlijke vorm van schoonmaken. Het reinigen van de intieme zones met schoon water zorgt voor een perfecte persoonlijke hygiëne na het toiletgebruik. 

Daarnaast reinigt de Geberit AquaClean Alba zichzelf grondig door de TurboFlush-spoeltechnologie. Deze technologie zorgt voor een bijzonder stille en grondige spoeling.

Meer comfort

De Geberit AquaClean Alba is voorzien van de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. Deze waterstraal reinigt optimaal en tegelijkertijd zacht. De waterstraal is op lichaamstemperatuur, waardoor het zeer aangenaam aanvoelt. Dit maakt een toiletbezoek toch een stuk comfortabeler. 

Daarnaast kun je de belangrijkste douchefuncties eenvoudig zelf bedienen met de overzichtelijke afstandsbediening. Verdere functies zijn beschikbaar via de Geberit Home-app.

Makkelijk schoon te maken

De Geberit AquaClean Alba is een spoelrandloos toilet: schoonmaken is daardoor veel gemakkelijker en je wc is moeiteloos weer stralend schoon. Om het schoonmaken van het Geberit AquaClean Alba wandcloset nog makkelijker te maken, is het voorzien van het speciale KeraTect® glazuur. Het maakt het oppervlak van het keramiek extreem glad en nagenoeg poriënvrij. De Geberit AquaClean Alba is hierdoor erg makkelijk schoon te maken. 

Ook kun je de wc-deksel en -zitting makkelijk verwijderen door het QuickRelease systeem. Hierdoor zijn alle hoeken van het toilet goed te bereiken en schoon te maken. Het automatische ontkalkingsprogramma biedt extra gemak tijdens het onderhoud.  

Aantrekkelijk design

Geberit AquaClean Alba

Het ontwerp van AquaClean Alba is gemaakt door topontwerper Christoph Behling. Het is de perfecte aanvulling op het bestaande assortiment AquaClean douchewc’s van Geberit. Het nieuwste lid van de AquaClean-productfamilie heeft een elegant design en ziet eruit als een normale wc. Hierdoor is deze douchewc te combineren met iedere stijl in een toiletruimte of badkamer. 

Geberit kwaliteit

Geberit staat voor kwaliteit. Welk toilet of welke douchewc je ook koopt: bij ons krijg je altijd de kwaliteit die je van ons gewend bent. Ook service is bij ons altijd gegarandeerd.

Kenmerken Geberit AquaClean Alba

Geberit AquaClean Alba

Spoelrandloos
TurboFlush spoeltechnologie
Wc-zitting en -deksel met SoftClose
QuickRelease functie voor deksel en zitting
100% schoner / 50% minder wc-papier
WhirlSpray douchetechnologie
Instelbare watertemperatuur (via app)
Individueel instelbare stand van de douchearm (via app)
Oscillerende douche (via app)
Ontkalkingsfunctie
Gebruikersdetectie
Energiebespaarmodus
Afstandsbediening
Bediening via Geberit Home app

Standaard Geberit wc met TurboFlush

Spoelrandloos
TurboFlush spoeltechnologie
Wc-zitting en -deksel met SoftClose
QuickRelease functie

Andere Geberit douchewc’s

Ben je benieuwd naar de andere Geberit douche wc’s? Je kan ook nog kiezen uit de AquaClean Mera, Sela en Tuma. Ontdek alle douche wc’s.

Geberit AquaClean Mera 

De Geberit AquaClean Mera is het topmodel onder de Geberit douchewc’s. Dit douche toilet mist geen enkele functie en is de best verkochte douche wc in Europa. De Mera bestaat uit de classic-versie en de comfort-versie. Houd je van enorme luxe, dan is dit het toilet voor jou. 

Geberit AquaClean Sela

De Geberit AquaClean Sela is er voor de echte designliefhebbers. Deze douche wc is elegant, hoogwaardig en voorzien van diverse comfortfuncties.

Geberit AquaClean Tuma Comfort

De Geberit AquaClean Tuma Comfort is een compacte allround douche wc met diverse comfortfuncties.

Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen

Wat is een douche wc?

Een douche wc is een combinatie van een toilet en bidet. Een wc douche reinigt het onderlichaam met water na een toiletbezoek. Het water dat uit het douche toilet komt is lichaamswarm en geeft een zachte reiniging, waardoor het een heerlijk fris gevoel geeft.

Moet ik toiletpapier gebruiken als ik een wc douche gebruik?

Je hoeft geen toiletpapier te gebruiken als je een wc douche gebruikt. De wc douche heeft een waterstraal die je intieme zones schoon en droog maken. Bacteriën worden zelfs beter verwijderd dan alleen toiletpapier dat kan.

Is een douche wc hygiënisch?

Een Geberit douche wc is hygiënisch doordat het reinigen met schoon water bacteriën laat verdwijnen. Ook is een toilet douche spoelrand vrij. De douchearm is in het keramiek geïntegreerd, zodat het hygiënisch wordt beschermd. De wc-zitting en deksel kunnen makkelijk worden verwijderd ter reiniging.

Wat kost de Geberit AquaClean Alba douchewc?

De Geberit AquaClean Alba douchewc heeft een aantrekkelijk design en een betaalbare prijs van maar € 1.250 (excl. installatie). Dit is maar een beetje meer dan een standaard Geberit toilet.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact