Tips & trends

Kies toilet accessoires die bij jouw stijl passen

3 april 2024
Toilet accessoires

Toilet accessoires zijn onmisbaar in een toiletruimte. Je kan natuurlijk niet zonder een toiletborstelhouder. En een haakje voor een handdoek is ook handig. Niet alleen zijn toilet accessoires enorm functioneel, ze zijn ook erg stijlvol. Tenminste, als je de accessoires goed laat aansluiten op de stijl van je toilet. Toilet Direct heeft diverse accessoires voor het toilet.

Essentiële toilet accessoires

Toilet Direct biedt een aantal toilet accessoires aan als je jouw toilet laat renoveren bij ons. Zo kun je bij ons kiezen voor een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een handdoekhaakje. Deze drie accessoires zijn alleen als set te verkrijgen. Dit heeft als voordeel dat alle accessoires in het toilet goed op elkaar aansluiten en één geheel vormen. 

Alle accessoires zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk in glanzend chroom, zwart, goud en geborsteld rvs. Het hangt van je persoonlijke voorkeur en stijl af welke kleur het beste past in jouw toilet. Gelukkig hebben we een aantal suggesties voor je.

Diverse toiletstijlen

Om je zo veel mogelijk op weg te helpen, hebben we onze online configurator zo gebouwd dat je direct een stijl kan uitkiezen. Kies uit modern, industrieel, Scandinavisch, marmer, landelijk of Japans. Voor elke stijl hebben we alvast dingen ingesteld, zoals tegelkeuze, wc keuze en kleur van de accessoires. Dit kun je natuurlijk nog naar wens aanpassen. 

Kleur en materiaal

Bij bovenstaande toiletstijlen kun je natuurlijk zelf kiezen of je de toilet accessoires in chroom, mat zwart, goud of geborsteld rvs wilt. Dit kan een kwestie van stijl en persoonlijke voorkeur zijn: misschien vind je chroom niet mooi of wil je met zwart juist een contrast creëren. Maar ook functie kan meespelen. We leggen per materiaal de voordelen en nadelen uit.

Chroom (glans)

Chroom materialen geven een klassieke en tijdloze uitstraling. Doordat het chroom glanst, kan het licht in de badkamer weerkaatsen. Ook is chroom duurzaam en makkelijk schoon te maken. Het nadeel is dat het gevoelig kan zijn voor vingerafdrukken en waterdruppels. Dit heeft als gevolg dat je het regelmatig moet schoonmaken.

Mat zwart

Mat zwart is een gewilde kleur in het interieur. Dit komt doordat het stijlvol en modern oogt. Ook is mat zwart anders dan het eeuwige wit, waardoor het een gedurfde en stoere uitstraling aan je toilet geeft. Daarnaast is het minder gevoelig voor vingerafdrukken en vlekken. Wel moet je mat zwarte accessoires regelmatig schoonmaken, omdat het veel stof, vuil en kalk aantrekt. 

Goud

Net zoals mat zwart wordt goud steeds populairder in het interieur. Goud staat enorm chic en is daardoor een mooie blikvanger. Ook is het erg tijdloos. Als je de gouden accessoires wilt schoonmaken, kun je dit het beste doen met een mild schoonmaakmiddel.

Geborsteld rvs

Geborsteld rvs heeft een moderne uitstraling door de matte afwerking. Houd je van minimalistisch en stoer, dan is rvs het ideale materiaal. Het geborstelde oppervlak verbergt vingerafdrukken en kleine krassen beter dan glanzende afwerkingen. Daarnaast is geborsteld rvs duurzaam en bestand tegen corrosie. Al met al hoef je dit type materiaal het minste te onderhouden. 

Waarom Toilet Direct?

Bij Toilet Direct kun je een compleet nieuw toilet samenstellen in onze online configurator. Binnen 24 uur krijg je van ons een vrijblijvende offerte. Na akkoord komen we bij je langs om alles in te meten en je keuzes definitief te maken. We realiseren vervolgens een prachtig nieuw toilet. Hier hebben we maar 2 dagen de tijd voor nodig, inclusief het slopen van je oude toilet. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom werken we uitsluitend met A-merken.

Contact

Wil jij jouw toilet renoveren, en heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen

Veelgestelde vragen

Toilet accessoires zwart waar te koop?

Toilet accessoires in zwart zijn verkrijgbaar bij Toilet Direct. Onze set bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een handdoekhaakje. Onze toilet accessoires zijn ook verkrijgbaar in chroom, goud en geborsteld rvs.

Toilet accessoires set zwart waar te koop?

Een set toilet accessoires in zwart is verkrijgbaar bij Toilet Direct. Onze set bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een handdoekhaakje. Onze toilet accessoires set is ook verkrijgbaar in chroom, goud en geborsteld rvs.

Toilet accessoires goud waar te koop?

Toilet accessoires in goud zijn te koop bij Toilet Direct. Onze set bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een handdoekhaakje. Onze toilet accessoires zijn ook verkrijgbaar in chroom, geborsteld rvs en mat zwart.

Toilet accessoires chroom waar te koop?

Toilet accessoires in chroom zijn verkrijgbaar bij Toilet Direct. Onze set bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een handdoekhaakje. Onze toilet accessoires zijn ook verkrijgbaar in mat zwart, goud en geborsteld rvs.

Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact