Tips & trends

Geberit cashback actie

17 mei 2023
Douche wc

Ontvang tot € 200,- retour bij aankoop van een Geberit AquaClean douche wc!

Zou jij graag een Geberit AquaClean douche wc willen aanschaffen, maar vind je de installatie te ingewikkeld en de kosten te veel? Daar hebben wij een oplossing voor. Bij aankoop van een Geberit AquaClean douche wc ontvang je namelijk tot € 200,- retour!

Makkelijke installatie

Het installeren van een Geberit AquaClean douche wc is niet zo lastig als dat het lijkt. Of je nou in een huurhuis, bestaande woning of nieuwbouwwoning woont: een douche wc kan zonder hak- en breekwerk geïnstalleerd worden. Met of zonder verbouwing. Dus ook bij jou thuis! Het enige wat je nodig hebt, is een extra water- en stroomaansluiting.

Geberit actie ‘In een handomdraai’

Nu je dit weet, is er misschien nog de prijs-kwestie. Vind je een Geberit AquaClean douche wc te duur of vind je de installatiekosten aan de prijzige kant? Lees dan even verder. Geberit heeft namelijk de actie ‘In een handomdraai’ lopen voor consumenten. Koop jij tussen 1 mei en 30 november 2023 een Geberit AquaClean douche wc bij Toilet Direct? Dan ontvang je tot € 200,- retour op de installatiekosten. Zo is het installeren van een Geberit AquaClean douche wc niet alleen eenvoudig, maar ook extra voordelig.

Wat voor bedrag krijg ik retour?

Met de Geberit actie krijg je tot € 200,- retour op de installatiekosten van een Geberit AquaClean douche wc. Het exacte bedrag hangt af van het type douche wc dat je bestelt. Hieronder een overzicht.

  • Geberit AquaClean Mera Comfort – €200,- retour
  • Geberit AquaClean Mera Classic – €200,- retour
  • Geberit AquaClean Sela – €150,- retour
  • Geberit AquaClean Tuma Comfort compleet toiletsysteem – €150,- retour
  • Geberit AquaClean Tuma Comfort toiletzitting – €100,- retour
  • Geberit AquaClean Tuma Classic compleet toiletsysteem – €125,- retour
  • Geberit AquaClean Tuma Classic toiletzitting – €75,- retour

Hoe doe ik mee aan de Geberit actie?

Meedoen aan de Geberit actie ‘In een handomdraai’ is heel makkelijk. Meld je aan op de Geberit website via deze link: www.geberit.n/ineenhandomdraai. Laat je gegevens achter in het formulier. De actie is namelijk pas geldig na aanmelding. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding met de link naar de online pagina. Hier kun je tot uiterlijk 30 november 2023 jouw aankoop registreren om in aanmerking te komen voor de maximale € 200,- retour op de installatiekosten. Bij Toilet Direct kun je vervolgens jouw Geberit AquaClean douche wc kopen en ook door ons laten installeren.

Heb je vragen over de Geberit actie ‘In een handomdraai’? Kijk dan op de Geberit website via www.geberit.n/ineenhandomdraai of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de actie en over de mogelijkheden.

Toilet renovatie - toilet zelf samenstellen

Stel jouw toilet online samen. Je weet binnen 24 uur wat het kost.

Stel nu je toilet samen
Yward Botma

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact op met Yward.

Bel 0172 754 053 Ga naar contact